Een schoon vakantiehuis op je vakantiebestemming in Oostenrijk

Waarschijnlijk ziet iedereen het belang wel in van een schoon vakantiehuis. Want wat is er niet vervelender dan op een vakantiebestemming aan te komen waar letterlijk nare luchtjes hangen en aan kleven?
Het vinden van een goede serieuze reinigingsdame is een belangrijk stukje van het slagen van onze missie om de gasten een op en top vakantiegevoel te laten beleven. En direct hebben we daarmee ook het minst gemakkelijke stukje te pakken. Vind maar eens met de groeiende concurrentie  van vakantie chalets en hotels een dame die trouw is en ook blijft.

Help; onze reinigingsdame zegt op!

Voor wij met een dame in zee gaan vragen wij van haar dat zij bij eventuele uitval door ziekte of zeer zij zelf voor een tijdelijke vervanger zorgt.  En zo kregen wij tegen al die mooie afspraken in vorige week een mail van een dame uit 1 van onze vakantiehuizen: vanwege gezondheidsklachten komt zij nog 1 maal poetsen en daarna is het schluss! 

In het begin van het seizoen, met nog 14 weken te gaan, en wij in Nederland was dat best eventjes een momentje van paniek; Hoe gaan we dit nu weer oplossen?

Gelukkig zijn wij in oplossingen denkende personen en zijn direct gaan schakelen. We zijn er zelf 2 zaterdagen die we kunnen poetsen, een dame van een ander huis wil er eventueel 2 doen op 1 dag, en van de week verschijnt er een advertentie in 2 kranten en hopen dat daar weer een goede dame op afkomt.

Het komt altijd weer goed, daar zijn we van overtuigd. En denken bij problemen altijd maar weer:

Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren,         Loesje