Huren bij de Nederlandse eigenaren

Geen taalbarrière en persoonlijk contact. Wel zo fijn in deze tijden van internet waarin zekerheid een must is...

Voorliefde voor Oostenrijk

Wij zijn Gerda Manon Glas en Ruud Blom, getrouwd en met een voorliefde voor Oostenrijk. Wij zijn gezegend met 5 kinderen en inmiddels alweer 5 kleinkinderen. Wij verhuren ons vakantiehuis Brammetje in Bramberg am Wildkogel omdat we zo'n prachtige plek en huis graag willen delen met anderen. In 2007 werd Brammetje opgeleverd en sindsdien zijn wij ook hier regelmatig te vinden.

Familievakanties 

Familievakantie in de week van Ruuds verjaardag, een wintersportweek met onze kinderen, een wandelvakantie met de familie van Gerda Manon, met vrienden nog een weekje skiën of heerlijk met zijn twee. Wat al die weken met elkaar gemeen hebben: de kostbare tijd die we op deze manier met elkaar doorbrengen is uniek. Het schept waardevolle herinneringen waar we met veel plezier op terugkijken. En dat is ook een van de redenen waarom wij ons huis met liefde onderhouden en er ook andere families van willen laten genieten. 

Marktplaats

Wij verhuren al jaren lang via Marktplaats waar wij een goede reputatie hebben opgebouwd, anders zou men immers nooit langer dan een korte periode door Marktplaats worden geaccepteerd.

Onderdeel van Luxe Chalets Oostenrijk

Familie Vakantiehuis Brammetje maakt onderdeel uit van onze hoofdsite Luxe Chalets Oostenrijk als Chalet Brammetje. Via deze hoofdsite verhuren wij Chalet Xieje en Chalet Brammetje.   

Blogg Gerda Manon

Ik, Gerda Manon heb ook mijn eigen site www.manon-schrijft.be waar ik schrijf over alles wat het leven mij brengt. 

Familie Vakantiehuis bij uitstek

Familie Vakantiehuis Brammetje is zonder twijfel het mooiste vakantiehuis om uw familie vakantie of familie feestje te laten slagen op een van de mooiste plekken in Oostenrijk. Wij verheugen ons er dan ook op iets te mogen betekenen in een waardevol samenzijn in vakantiehuis Brammetje.  

Als u persoonlijk contact wilt om bijvoorbeeld het vertrouwen te versterken bel ons dan gerust. Ook voor ons is persoonlijk contact prettig daar ook wij te maken hebben met vertrouwen in onze gasten. 
U mag ons dan ook altijd bellen als er iets niet helemaal duidelijk is (het nummer vindt u bovenaan iedere pagina), ook buiten kantooruren.

Met vriendelijke en enthousiaste groet,

Gerda Manon Glas en Ruud Blom