Hoe tref je je vakantiehuis aan als het weken lang achter elkaar is verhuurd?

Voorjaar 2019
Het is voor ons al jaren (bijna;) een zekerheid niet bang te hoeven zijn hoe we ons huis zullen aantreffen. De liefde waarmee wij het verzorgen zien we gelukkig steeds weer terug in hoe onze gasten ermee omgaan. Grappig en interessant is dat eigenlijk wel, om te bemerken hoe dat doorwerkt.

Gisteren zijn we aangekomen in Chalet Brammetje om gedurende een korte week de puntjes weer op de i te zetten na vele weken zomerverhuur.

Op deze magische plek in bouwden we dit massief houten Chalet. Wij ervaren hier steevast de magie dankzij de schitterende uitzichten en de rust. Rust die slechts doorbroken wordt door de roep van de roofvogel en de koeien naast ons in het weiland. 

Ik ben vandaag onkruid aan het wegsteken en Ruud het gras aan het maaien als voorbijkomende Duitse wandelaars ons aanspreken; 'Is dit mooie Chalet op deze prachtige plek ook te huur?'

We raken aan de praat en ze vertellen hoe ze altijd in hotels hun vakantie vieren maar volgend jaar zomer iets anders willen proberen. Uiteraard nodig ik ze binnen en leid ik ze rond door het ook voor ons nog altijd zo bijzonder mooie vakantiehuis.
 
Ze zijn meer dan  'Begeistert" en benadrukken het 'Wohlfulen' voor de zoveelste keer. Ze vertrekken met een folder en zwaaien aan het eind van de middag enthousiast na hun wandeling door het bos.

Met een goed gevoel zwaaien we terug, ervan overtuigd dat hun enthousiasme zal doorwerken als de kringen om een steen die in het water valt. 

Met liefs van Gerda Manon.